Portret

Voor Wouter en Maarten is een portret meer dan een foto. Door steeds op zoek te gaan naar een mooi evenwicht tussen de persoon, zijn omgeving en het aanwezige licht zorgen ze voor karaktervolle foto’s met een verhaal. Deze portrestsessie kan zowel doorgaan in een ruw industrieel kader als in een gezellige huiselijke sfeer. Naast een romantische verlovingshoot of een familiereportage behoort een bedrijfsportret ook tot de mogelijkheden. Dit duo werkt graag jullie ideeën uit tot een stijlvolle fotoreeks.

Portretsessie:

  • Een kennismakingsgesprek

  • Reportage van twee uur op locatie naar keuze

  • Bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder watermerk

  • Exclusief verplaatsingskosten

Prijs: €245

Huwelijk

Huwelijksreportages zijn mogelijk vanaf zes uren aanwezigheid. Dit is een bewuste keuze van Wouter en Maarten om hun reportagestijl goed tot zijn recht te laten komen en geen belangrijke momenten te hoeven missen. Het spreekt voor zich dat een huwelijksreportage tot na de openingdans ook tot de mogelijkheden behoort.

Als duo fotograferen ze cruciale momenten uit verschillende standpunten. Doorheen de dag is er meer tijd om spontane momenten vast te leggen en hoeven ze geen enkele emotie te missen. Door met twee te werken kunnen ze ‘s morgens zowel bij de bruid als bruidegom aanwezig zijn. Dit zorgt voor de nodige tijd om op zoek te gaan naar artistieke details.

Zo creëren ze op een aangename manier een tijdloze herinnering van jullie huwelijksdag.

Prijsformule voor een reportage van zes uur:

  • Een uitgebreid kennismakingsgesprek

  • Tweede gesprek vlak voor de grote dag

  • Aanwezigheid van twee fotografen gedurende zes uur

  • 300 bewerkte foto’s in hoge resolutie zonder watermerk

  • Inclusief verplaatsingskosten

Prijs: €1.395

Voor een langere huwelijksreportage maken ze graag een offerte op maat.

Photobooth

Met de photobooth krijgt jullie feest een toffe en professionele studio op bezoek. Zowel voor een mooi portret als voor een ludieke pose zijn jullie genodigden meer dan welkom. De nodige props zorgen alvast voor een gezellige sfeer! Wouter en Maarten fotograferen jullie genodigden op een ontspannen manier en zorgen voor de nodige aanwijzingen, zodat ook deze foto’s echte pareltjes worden!

Print

Bij Wouter en Maarten kunnen jullie ook terecht voor professionele vergrotingen op verschillende dragers zoals dibond, canvas, geborsteld aluminium, …. Zij geven steeds advies op maat en nemen de nodige tijd om samen met jullie te bekijken welke materialen en afmetingen het best passen in jullie interieur.

Album

Als kers op de taart kunnen jullie ook bij hen terecht voor een kwaliteitsvol album. Hier zijn ook diverse mogelijkheden, prijzen starten aan €295. Wouter & Maarten betrekken jullie graag bij de fotokeuze van het album, zodat jullie favoriete beelden in het album verschijnen. Via een online-applicatie kunnen jullie vervolgens gerichte feedback geven op het albumontwerp, zodat het finale product volledig naar wens is. Voor Wouter & Maarten is klanttevredenheid namelijk altijd een prioriteit.